tisdag 21 november 2017

Intabs resurscentrum fortsätter att ge resultat

Det har gått ett år sedan Intab och VD Sanna Arnfjorden Wadström fick ta emot det ärofyllda entreprenörsstipendiet från Familjen Knut & Ragnvi Jacobssons stiftelse. Förra veckan var hon inbjuden till Johanneberg Science Park för att berätta om året som gått.


Sanna berättade om de stora förändringar som är gjorda i och med att Intab har blivit ett resurscentrum för mätteknik, något som är sticker ut i branschen. Hennes berättelse blev mycket uppskattad av åhörarna.


- Vår ambition är att vara ett resurscentrum där vi ska hjälpa användarna och ge dem verktyg för att kunna nå sina mål, berättar Sanna och fortsätter:
- Vi har haft en så stor efterfrågan på att stötta upp och hjälpa våra kunder långsiktigt. Intab var en av de första leverantörerna i Sverige av dataloggers, men idag är vi så mycket mer!


Intab har blivit ett Center of Excellence där fokus ligger på mät, analys och förståelse. Det är lätt att fastna i hårdvaran och tro att det löser alla kundens problem. Men den stora vinsten med att mäta ligger i vad man får ut av mätningen och vad man kan göra för åtgärder. Där finns brister i flera av dagens system, och många användare vet inte hur man bäst kan nå sina mål.


Med Intabs resurscentrum finns vi där och kan hjälpa kunderna att se potential och möjligheterna med sin mätning.


Under året har vi haft stor fokus på att underlätta analysen genom att utveckla Easyview 10 till att bli det självklara valet för dataanalys med möjlighet att importera all typ av mätdata för att då göra en komplett analys. Sanna berättar:
- Nyckeln är att förstå samband och de potentiella förbättringsåtgärder som mätningen ligger till grund för. Därför jobbar vi ständigt på vår mjukvara EasyView, just för att möjliggöra en avancerad, men ändå smidig analys.

Alla vill dock inte mäta själva eller saknar rätt kompetens. Då kan vi på Intab istället genomföra mätningar åt dem, så att kunderna kan fokusera helhjärtat på relevanta åtgärder. Genom internet har vi stora möjligheter till distansmätning och stöd där vi utgår från varje användare och applikation för att hitta rätt lösning för varje enskild tillämpning, något som är ett steg i vårt Center of Excellence.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar