måndag 18 december 2017

Mina kunskaper om mätning är otillräckliga, har ni några tips på vägen?

Fråga experten:
Jag har fått i uppdrag att utföra en mätning på min arbetsplats. Jag känner att mina kunskaper inte är tillräckliga, har ni några tips på hur jag ska göra?

Svar:
Är man inte så insatt i mätning är det inte alltid så enkelt att utföra den på rätt sätt. Det finns en rad hjälpmedel för att underlätta för dig – oavsett kunskapsnivå.

Ett enkelt sätt är att hyra dataloggers. Du får på så sätt inte bara instrument som passar för just ditt uppdrag, utan Intab startar, stoppar och tömmer dem åt dig. Det enda du behöver göra är att placera ut loggrarna. När mätningen är klar skickar du tillbaka dem och får sedan din mätning på PDF via mail. Du kan även hyra loggers där mätningen läses av via inloggning via molntjänsten Intab Cloud. Då kan du i realtid följa mätningen vilket många uppskattar.

Om du vill lära dig mer om mätning och genvägar i din analys finns flera olika utbildningsalternativ. Detta gäller även om du vill bredda, eller kanske fräscha upp dina kunskaper. Vi kan utföra skräddarsydda utbildningar på plats hos dig, eller via dator på distans. Med hjälp av onlinesupporten kan vi även hjälpa dig att konfigurera dina loggers vid behov.

Känner du att det är skönt att få stöttning under mätningen finns alternativ för fjärrövervakning. Genom att följa mätningen via molntjänsten Intab Cloud är det enkelt att se om någonting inte står rätt till. Du kan få larm vid avvikelser, automatiska rapporter och även få hjälp av oss att hålla koll på din mätning. Flera olika typer av loggers kan kopplas till Intab Cloud, vilket gör att möjligheterna är stora.

Känner du dig fortfarande osäker? Vi kan utföra mätningar åt dig. Då kommer en av våra experter ut till dig för installation av utrustning. Vi kan helt sköta mätningen för dig och leverera data som du önskar. Du kan få stöd i den uträckning just du behöver, hör av dig så stöttar vi er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar