torsdag 4 januari 2018

De populäraste inläggen från 2017


Populära inlägg mätteknik
Förra året var ett år där det hände mycket på Intab. Företaget har tagit flera stora steg för att bli ett resurscentrum som kan hjälpa er bättre. När vi skriver här på bloggen, försöker vi lyssna till våra användare och se på vilket sätt vi kan underlätta och inspirera i arbetet med mätteknik och analys.

Här är de mest uppskattade inläggen från året som har gått, har du läst alla, eller har du kanske någon egen favorit som inte var med på listan? Kommentera gärna med din favorit eller önskemål om framtida inlägg!

4 tips för att motverka mögel Fukt är en grogrund för att utveckla mögel, som i sin tur kan ge allergier och astma. Just under våren och hösten ökar riskerna för mögel eftersom luften är varm, och luftfuktigheten är hög.

Hur säkras livsmedelskvaliteten?
Att hålla koll på temperaturen i kyldiskar, kylskåp och frysar är nog alla överens är viktigt för att säkerställa kvaliteten i råvarorna. 

Minska sjukfrånvaron - höj luftfuktigheten Enligt en studie från bland annat KTH har man sett samband mellan luftkvalitet och sjukfrånvaro.

8 tips kring ventilation Senaste tiden har ventilationsproblem varit ett hett ämne i media. 

Kampen mot kondensen Att fukt är ett stort problem för byggnader som inte värms upp året runt är inget nytt. Tyvärr blir skadorna på våra historiska föremål inne i kyrkor och slott mer och mer omfattande. 5 tips för mätning i skolmiljöer Under vinterhalvåret sätts det stor press på inomhusklimatet då det är svårt att vädra utan att det blir för kallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar